Županijski HDZ i HDZ grada Vukovara: Povjerenje građana u sigurnu Hrvatsku rezultirat će velikom izbornom pobjedom

0


VUKOVAR JE VEČERAS PLAV – POVJERENJE GRAĐANA U SIGURNU HRVATSKU REZULTIRAT ĆE VELIKOM IZBORNOM POBJEDOM PORUKA JE IZ VUKOVARA SA PROŠIRENE SJEDNICE ŽO HDZ VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE.

Stalan rast gospodarstva, povećanje plaća, mirovina, provedba važnih infrastrukturnih projekata ključnih za daljnji razvoj svih hrvatskih regija, ulaganja u Hrvatsku vojsku, subvencionirane cijene energenata, sve su ovo nepobitne činjenice pred kojima oporba nema nikakve šanse i koje će rezultirati velikom pobjedom na predstojećim parlamentarnim izborima, glavne su ovo poruke svih govornika koji su se u sklopu proširene sjednice Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice obratili brojnim članovima u večeras „pretijesnoj“ velikoj dvorani vukovarskog hotela Lav.

Nakon Vrbanje i sada Vukovara, potpuno je jasno kako je održavanje proširenih sjednica Županijskog odbora u različitim gradovima i općinama naše županije pun pogodak. Ideja je to v.d. predsjednika Ivana Bosančića koji je u startu dao do znanja da se pod njegovim vodstvom osobni interesi prije stranačkih više neće tolerirati te kako su svi članovi jednako važni, bez obzira odakle dolaze.

„Osjećam da smo vratili onaj poznati osjećaj pripadnosti i ponosa koji nas je uvijek izdvajao iz mora drugih političkih stranaka jer gdje god dođemo osjeti se entuzijazam i neki novi zanos, prilaze nam ljudi koji ponovno žele biti aktivan dio najveće hrvatske političke obitelji. To nam daje za pravo da odlučno tražimo povjerenje građana kako bi nastavili voditi Hrvatsku i u trećem mandatu u kojem želimo naše gradove i našu županiju vratiti na mjesto na kojem se trebaju nalaziti, rame uz rame sa svim razvijenim hrvatskim gradovima i županijama“, naglasio je Ivan Bosančić te poručio kako je cilj nadmašiti rezultat s prošlih parlamentarnih izbora odnosno premašiti tadašnjih osam mandata.

Snažnu poruku sigurnosti i stabilnosti politike Hrvatske demokratske zajednice poslao je i današnji domaćin, predsjednik vukovarskog HDZ-a Nikola Mažar, posebno napomenuvši kako su sredstva Fonda za obnovu i razvoj Vukovara u mandatu ove vlade povećana za 80 posto te ona sada iznose preko 10 milijuna eura, dok je u ovom gradu od uspostave fonda provedeno oko 800 projekata vrijednih preko 130 milijuna eura. Objasnio je i kako je samo za pomoć vukovarskim poduzetnicima u proteklom periodu Vlada osigurala 5,7 milijuna eura, što je rezultiralo otvaranjem 516 novih tvrtki.

„Povijesna postignuća i rezultati Vlade RH predvođene premijerom Andrejom Plenkovićem jamac su pobjede na parlamentarnim izborima koja će označiti početak povratka HDZ-a kući, povrataka u Ilok, Županju, u Vukovaru. Vukovarsko-srijemska županija ponovno će se plaviti kao nekada“, siguran je Nikola Mažar.

Vukovar je danas definitivno ponovno bio plav, a sudeći po sve većem entuzijazmu i novoj snazi koja svakodnevno raste u vukovarsko-srijemskom HDZ-u, takav će ostati i nakon svih izbornih procesa koji su pred nama.