Dekanić primio predstavnice naše županije na izboru za Miss Supranational Hrvatska 2021.

0

Dekanić primio predstavnice naše županije na izboru za Miss Supranational Hrvatska 2021.

Župan Vukovarsko -srijemske županije Damir Dekanić primio je danas u maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima predstavnice naše županije na natjecanju Supranational Hrvatska Patriciu Hanžek iz Jarmine i Barbaru Oršolić iz Privlake u pratnji predsjednika udruženja manekena “Loreena” Vinkovci Maria  Kokaja.


Djevojke su na natjecanju ostvarile zavidan uspjeh pa je tako P. Hanžek ponijela lentu prve pratilje miss Supranational Hrvatska, dok je B. Oršolić proglašena miss Supranational Catwalk 2021.

  • Uspjeh naših djevojaka na nacionalnom natjecanju govori u prilog činjenici da Vukovarsko -srijemska županija prati trendove i kada je u pitanju ljepota i moda – istaknuo je Dekanić.


Izbori ljepote su, smatra, odskočna daska u svijetu mode i modelinga, pa mu je izuzetno drago da su si dvije mlade dame ovim titulama prokrčile put na prenatrpanoj modnoj sceni. – Nije jednostavno stati pod svjetla reflektora i reći: „ Da to sam ja!“ – prvenstveno karakterom, a onda i ljepotom – jer jedno ne ide bez drugoga – poručio je župan.

Rekao je i kako se nada da su lentama koje ih krase ostvarile svoje dječje snove, te da su im se ispunile i poslovne želje. Dodao je i kako je njihov plasman na nacionalnom natjecanju još jedan vid promocije svih ljepota Vukovarsko -srijemske županije.