Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
10.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaANA STOJANOVIĆ I VLADIMIR POLEŠĆUK VOLONTERI GODINE

ANA STOJANOVIĆ I VLADIMIR POLEŠĆUK VOLONTERI GODINE

Foto:CK Vinkovci

ANA STOJANOVIĆ I VLADIMIR POLEŠĆUK VOLONTERI GODINE

Tradicionalnim druženjem volontera u prirodi Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci okončalo je još jednu humanitarnu školsku godinu.

Protekla godina bila je puna izazova u humanitarnom radu, od dostave lijekova i namirnicama starijim i nemoćnim osobama o kojima nema tko brinuti tijekom pandemije koronavirusa, osiguranja i podjele humanitarne pomoći osobama u teškoj socijalnoj situaciji i onima koje su zbog nastale situacije ostali bez posla, provedbe epidemioloških mjera na javnim događanjima i kontinuirane potpore akcijama masovnog cijepljenja stanovništva, do djelovanja na ublažavanju posljedica razornog potresa na Banovini, prikupljanja, sortiranja, dostave i podjele humanitarne pomoći stradalom stanovništvu i terenskog rada interventnog tima GDCK Vinkovci od 24 člana koji su na Banovini od početka godine proveli volontirajući ukupno 187 dana.

Predsjednik Društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije dr. Mato Karalić, ravnatelj GDCK Vinkovci Branko Tomić i referentica socijalnih djelatnosti, za rad s mladima i volonterima Crvenog križa Tena Galić ovom su prigodom uručili zahvalnice volonterima koji su sudjelovali u aktivnostima Hrvatskog Crvenog križa u ovim kriznim situacijama.

Zahvalnice su dobila ukupno 103 volontera. Na temelju broja volonterskih sati i iznimnog doprinosa u ovim aktivnostima za volontere godine 2020./2021. proglašeni su Ana Stojanović i Vladimir Polešćuk.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.