Ante Jelinek drugi u parovima, treći pojedinačno, Ivano Dujić treći u parovima u Županji

0

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba Županja 1881 odigran je turnir do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza na kojem su nastupili članovi Teniskog kluba Vinkovci.

U kategoriji dječaka u prvom polufinalu Karlo Tufekčić (Osijek) pobijedio je Antu Jelineka (TK Vinkovci) sa 4:1, 4:1, U drugom polufinalu Ivan Vučemilović (Našice) bio je bolji od Ivana Cvitkovića iz Vukovara 4:2, 4:0.U finalu turnira Karlo Tufekčić pobijedio je Ivana Vučemilovića sa 4:1, 4:3.

Osim Ante Jelineka iz Teniskog kluba Vinkovci na turniru u Županji nastupio je Ivano Dujić koji je poražem od finaliste Ivana Vučemilovića.

U turniru parova u prvom polufinalu Matias Hojsak i Karlo Tufekčić (oba Osijek) pobijedili su kombinaciju Ivano Cvitković i Aleksej Ivković (oba Vukovar ) sa 4:0, 4:0.U drugom polufinalu Ante Jelinek (Vinkovci) i Ivan Vučemilović (Osijek) pobijedili su par Ivano Dujić (Vinkovci) i  Lovro Žanić (Vukovar) sa 4:3, 4:2. U finalu turnira Matias Hojsak i Karlo Tufekčić (oba Osijek) pobijedili su par Ante Jelinek (Vinkovci) i Ivan Vučemilović (Osijek) sa 4:1, 4:2.