Antunu Leakoviću nagrada Simply the Best

0

Tradicionalni hrvatski godišnji poslovni susret i druženje djelatnika iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica – turistička burza PUT, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinaciji, započela je 10. travnja, u resortu Crvena Luka u Biogradu na Moru.

U okviru burze, na prigodnoj svečanosti dodijeljene su i tradicionalne godišnje nagrade Simply the Best. Nagrade već četrnaest godina zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i burza PUT, a dodjeljuju se za kvalitetu usluge, kreativnost i inovativnost te razvoj i unapređenje turističkog proizvoda i ukupne turističke ponude.

Posebno nas veseli vijest da je Antun Leaković dobio nagradu Simply the Best u kategoriji – Osoba dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju za kreativnost, inovativnost , razvoj i unapređenje turističke ponude dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza Put i turistički magazin Way to Croatia. Prijedlog i kandidaturu za gospodina Leakovića napravila je Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije.

Čestitamo našem Antunu Leakoviću na kreativnom radu i oblikovanju ponude Šumarskog muzeja u Bošnjacima. Njegova kvaliteta prezentacije ne samo da doprinosi očuvanju kulturne baštine i tradicije lokalne zajednice, već je i značajno doprinijela izgradnji prepoznatljivosti ove muzejske ustanove i destinacije Srijema i Slavonije.