Nedjelja, 27 studenoga, 2022
6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaBiciklistica vozila s čak 3,63 promila, pijan je bio i maloljetni biciklist

Biciklistica vozila s čak 3,63 promila, pijan je bio i maloljetni biciklist

Iako znatno manja, ali kažnjiva koncentracija alkohola u organizmu od 1,12 g/kg je utvrđena kod maloljetnog vozača bicikla u nedjelju u 2,30 sati u Orahovici.

Policajci PU virovitičko-podravske zaustavili su prošlog petka u Pitomači biciklisticu (42) koja je vozila pod utjecajem alkohola od čak 3,63 promila.

  • Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,63 promila je utvrđena kod vozačice bicikla starosti 42 godine koja je upravljala vozilom u 13 sati u Pitomači”, otkrili su iz Policijske uprave – objavili su u svom izvješću.

Navode još kako je i jedan malodobni biciklist vozio pod utjecajem alkohola i to u Orahovici. No, to mu nije bio jedini grijeh.

  • Iako znatno manja, ali kažnjiva koncentracija alkohola u organizmu od 1,12 g/kg je utvrđena kod maloljetnog vozača bicikla u nedjelju u 2,30 sati u Orahovici, koji je bicikl kojim je upravljao prethodno otuđio, zbog čega je sukladno čl. 137. Prekršajnog zakona zadržan u prostoriji za zadržavanje – stoji u priopćenju.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu kod vozača motornog vozila od 1,98 g/kg je utvrđena kod vozača osobnog automobila starosti 29 godina u subotu u 04 sata u Ulici zbora narodne garde u Virovitici, a ovaj vozač je upravljao vozilom i prije stjecanja prava na upravljanje, što znači da su samo tom prilikom ovom vozaču utvrđeni prekršaji zbog kojih će mu biti dodijeljen dovoljan broj negativnih bodova za donošenje rješenja da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole u roku dvije godine.

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije