Borna Marić i Rafael Halužan odličnom igrom do titule pobjednika turnira parova

0

VINKOVCI– Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” održano je Otvoreno prvenstvo Vinkovaca do 12 godina  za dječake i djevojčice iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U pojedinčnoj konkurenciji u kategoriji dječaka do 12 godina u prvom polufinalu Josip Šimić (TK Brod) pobijedio je Rafaela Halužana (TK Vinkovci) sa 4:0, 4:0, dok je u drugom polufinalu Rafael Grotić (TK Našice) pobijedio Bornu Marića (TK Vinkovci)  sa 4:1, 4:3.

Turnir je osvojio Josip Šimić (TK Brod) koji je pobijedio Rafaela Grotića (TK Brod) sa 4:1, 4:0.

U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu Dora Opačak (TK Viži) pobijedila je Mateu Čiča (TK Vinkovci) sa 4:2, 4:3, dok je u drugom polufinalu Nera Skender (TK Osijek) pobijedila Lenu Drmić (TK Đakovo) sa 4:2, 3:4, 10:8. U finalu turnira Dora Opačak je sa 4:1, 4:1 pobijedila Neru Skender.

U kategoriji parova za dječake,  vinkovačka kombinacija Rafael Halužan / Borna Marić iz Teniskog kluba Vinkovci odličnom igrom u finalu  pobijedili su par Rafael Grotić (TK Našice) i Josip Šimić (TK Brod) sa 3:4, 4:2, 7:5, dok je u kategoriji djevojčica Matea Čiča (TK Vinkovci) u paru s Nerom Skender iz Osijeka osvojila drugo mjesto.