Borna Marić prvak Hrvatske do 12 godina u parovima

0

VINKOVCI- U dvoarni Teniskog kluba ”Zagi” u Zagrebu u tijeku je dvoransko Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 12 godina.

Borna Marić, član Teniskog kluba Vinkovci u odličnoj je formi što se vidi iz rezultata u 2023. godini, gdje je postao prvak Hrvatske do 10 godina, a na početku  2024. okrunio se titulom prvaka Hrvatske u parovima i igra finale pojedinačnog dijela.

U prvom polufinalu u igri parova,  kombinacija Borna Marić (TK Vinkovci) i Luka Mitrović (Olimpija Osijek 1984) pobijedili su par Andrej Koprivanac i Juraj Papuga ( oba TK Ponikve) sa 6:0, 6:0, dok je u drugom polufinalu par Joakim Bobanović (TK Tweener) i Leon Motušić (TK Zadar 08) bili bolji Lovre Mislava Marovića i Gabriela Miše ( oba Split) sa 6:0,6:3.

U finalu turnira kombinacija Borna Marić (TK Vinkovci) i Luka Mitrović (Olimpija Osijek 1984) pobijedila je par Joakim Bobanović (TK Tweener) i Leon Motušić (TK Zadar 08) sa 7:5, 6:2.

-Ovo je odličan početak godine za našeg igrača, pred kojim je svakako blistava budućnost. Borna je u prošloj godini pokazao koliko vrijedi, a rezultati su samo pokazatelji njegovog rada. Godina nije mogla bolje početi i želim mu puno uspjeha u finalu pojedinačnog dijela, rekao je Domagoj Bubalo, predsjednik kluba.

Borna Marić iz Teniskog kluba Vinkovci odličnom igrom plasirao se u finale pojedinačnog dijela natjecanja, kojem će igrati protov Luke Mitrovića (Olimpija Osijek 1984) u srijedu, 10.siječnja u 10.00 sati.