U nekoliko dana nestala su trojica dječaka: Dvojica u Zagrebu, jedan u Rijeci

0

Foto: nestali.gov.hr

U slučaju da imate informacije o ovim osobama, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba apelira se da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

U dva dana, kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, u Hrvatskoj su nestala trojica dječaka rođena 2009. godine. Ivan je nestao 7. siječnja u Zagrebu, Lukas 8. siječnja u Rijeci, a Patrik 8. siječnja u Zagrebu. U slučaju da imate informacije o ovim osobama, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba apelira se da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Ivan Šnajdar (2009.) nestao je 7. siječnja kada se udaljio s adrese u Zagrebu, na Brezovičkoj cesti. Dječak je visok 162 centimetra, ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku i bijelu majicu. 

Foto: nestali.gov.hr

Lukas Kiralj Jeremić, rođen u Puli 2009. godine, nestao je dan kasnije, 8. siječnja, u Rijeci gdje ima prijavljeno boravište

Foto: nestali.gov.hr

Dječak Patrik Geck (2009.) nestao je 8. siječnja u Zagrebu. Kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, dječak se udaljio s adrese. Naime, u Zagrebu ima prijavljeno boravište, dok mu je prebivalište u Dubrovniku. Opisano je da je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka nosio je crne hlače, narančastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i tenisice.

Foto: nestali.gov.hr