CROATIA AIRLINES: Od svibnja let na relaciji Osijek-München postaje cjelogodišnji

0

Foto: pixabay

Zahvaljujući izvrsnoj suradnji svih sudionika u ovom projektu, ostvarenim rezultatima te kvalitetnoj tržišnoj potražnji za letovima, otvoren je i prostor za daljnje unapređenje linije.

Međunarodna zračna linija Osijek-München nacionalnog prijevoznika Croatia Airlines od 2. svibnja ove godine postaje cjelogodišnja, o čemu su se dogovorili taj prijevoznik i Zračna luka Osijek, izvijestili su u srijedu iz Croatia Airlinesa.

Ta je linija i uvedena prošle jeseni na inicijativu Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i njihovih turističkih zajednica te osječke Zračne luke. To su ujedno i prvi izravni letovi u povijesti Croatia Airlinesa na liniji Osijek-München.

“Zahvaljujući izvrsnoj suradnji svih sudionika u ovom projektu, ostvarenim rezultatima te kvalitetnoj tržišnoj potražnji za letovima, otvoren je i prostor za daljnje unapređenje linije, koja će od 2. svibnja ove godine, kao redovna cjelogodišnja linija, putnicima i nadalje biti na raspolaganju svakog ponedjeljka i petka”, kažu iz Croatia Airlinesa, ne navodeći kakav je promet ostvaren na toj liniji tijekom dva zimska mjeseca.

Komentirajući te najave i suradnju, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić naglasio je da će Osijek-München biti “izuzetno kvalitetna cjelogodišnja linija”, kojom će osigurati izravnu zračnu vezu s njemačkim tržištem cijele godine, odnosno letove u važno europsko prometno čvorište preko kojeg putnici mogu putovati diljem svijeta.

Izvor: 24 sata hr