Nedjelja, 29 svibnja, 2022
17 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaDekanić povodom prometne nesreće: Duboka isprika svima, osjećam odgovornost...

Dekanić povodom prometne nesreće: Duboka isprika svima, osjećam odgovornost…

Poslije prometne nesreće u kojoj je sudionik bio i župan Vukovarsko – srijemske županije danas je se s priopćenjem za javnost oglasio i sam župan Damir Dekanić. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

zbog velikog interesa javnosti za prometnu nezgodu koja se dogodila u uskršnjoj noći osjećam se dužnim dati priopćenje.

U spomenutoj nezgodi sudjelovao sam kao suvozač u službenom automobilu Vukovarsko srijemske županije, a kojim je na moju zamolbu upravljao K.B. Ulaskom u selo Cerna došlo je gubitka kontrole nad vozilom te je isto udarilo automobil koji je bio parkiran uz cestu. Putem sustava iz automobila, pozvana je policija koja je napravila uviđaj i zapisnik. Prilikom izvođenja uviđaja policijskih službenika vozač automobila i ja smo alkotestirani pri čemu kod vozača K.B. nije utvrđena prisutnost alkohola, dok je kod mene prisutnost alkohola bila 1,44 promila. Prilikom nezgode nastala je samo materijalna šteta. Vozilo koje je sudjelovalo u nezgodi nalazi se u ovlaštenom servisu kako bi se izvršila procjena štete i popravak istoga. Spreman sam podmiriti sve oštećene strane u onoj mjeri u kojoj to ne učini osiguranje.

Iskoristio bi ovu priliku za duboku ispriku svima koji su u ovoj nezgodi pretrpjeli bilo kakvu materijalnu štetu ili su na bilo koji drugi način bili uznemireni na dan Uskrsa. Osjećam odgovornost za ovaj događaj, ali mi je žao što će jedan eksces zasjeniti ogroman trud i rad koji sa svojim timom ulažem u proteklih godinu dana u radu Županije. U tolikom broju aktivnosti i prijeđenih kilometara na žalost se dogode i ovakve stvari. 

S poštovanjem,

Damir Dekanić, dipl. ing.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije