Građani – predložite lokacije za nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu

0

Fotografija. ilustracija

Policija poziva građane da se uključe u provođenje akcije prijedlozima lokacija na kojima bi željeli nadzor sudionika u prometu na kojima će se provodi alkotestiranje i testiranje na droge, a na području cijele Policijske uprave vukovarsko-srijemske

24-satni nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu

Temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti, u razdoblju od 17. do 23. lipnja 2024. godine sukladno smjernicama ROADPOL-a na području Republike Hrvatske, a tako i  Vukovarsko-srijemske županije, policijski službenici provesti će pojačani nadzor sudionika u prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Osim navedenog na području PU vukovarsko-srijemske će se 21. lipnja provesti pojačani 24-satni nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

“U cilju što bolje suradnje, pozivamo građane da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadziru sudionici u prometu, provodi alkotestiranje i testiranje na droge na područjima svojih policijskih postaja.
Također, ovom prilikom pozivamo i medije da se uključe u provođenje navedene akcije na način da istu medijski poprate sa određenih lokacija na kojima će se provoditi nadzor”
poručuju iz PU vukovarsko-srijemske.

Policija poziva građane da do 11. lipnja 2024. godine svoje prijedloge o lokacijama nadzora tijekom provođenja akcije dostave na adresu:  [email protected] i unaprijed se zahvaljuju na vašim prijedlozima.