Gradonačelnik Ivan Bosančić posjetio tvrtku 7STARS, obišao proizvodni pogon i radnike

0

Gradonačelnik Ivan Bosančić posjetio tvrtku 7STARS, obišao proizvodni pogon i radnike

OD ZANIMLJIVE IDEJE DO TVRTKE KOJA DANAS ZAPOŠLJAVA 14 LJUDI

7STARS proizvodni pogon u Jelačićevoj ulici danas je obišao gradonačelnik Ivan Bosančić u pratnji njegova zamjenika Josipa Romića, pročelnice Upravnog odjela za investicije, fondove Europske unije i imovinu Katarine Vučić i direktorice Agencije za razvoj i investicije Grada Vinkovaca VIA Danijele Slipčević te se osobno uvjerio u specifičnosti proizvodnje i kvalitetu proizvoda, ali i rastući potencijal ove vinkovačke tvrtke.


Proizvodi 7STARS-a relativno su novi na tržištu, no već prilično poznati i priznati kod kupaca zbog svoje kvalitete iposebnosti. „7STARS je jedna jako dobra i motivirajuća priča koje je značajna ne samo u smislu zapošljavanja nego i općenito za pozitivnu poduzetničku klimu u našem gradu. Ova tvrtka ima veliki potencijal, svoj san pretočili su u organiziranu proizvodnju i primjer su kako dobra poduzetnička ideja uz puno rada i truda može rezultirati uspjehom“, istaknuo je gradonačelnik ovom prilikom.


 

Naglasio je i kako su Grad Vinkovci i VIA na raspolaganju poduzetnicima kroz potporu u povlačenju sredstava iz EU fondova, naročito sada kada se otvaraju nove mogućnosti financiranja, a koje će biti od velikog značaja za gospodarski razvoj grada.

U 7STARS-u ističu se slatkim proizvodima, posebice smrznutim desertima koje odlikuje 7 jedinstvenih kombinacija okusa, arome i teksture po čemu je tvrtka i dobila ime.

Trenutačno zapošljavaju 14 djelatnika koji rade na proizvodima koje odnedavno, osim onih u Vinkovcima, mogu kupiti i kupci diljem Hrvatske.

„Od samih početaka trudimo se njegovati obiteljsko, prijateljsko ozračje, zaposlenice koje stvaraju naše proizvode najvažnije su u ovoj priči. Bez njih ništa od ovoga ne bi bilo ostvarivo. Sve nas je više zaposlenih i na tome ne planiramo
stati, nadamo se i novim zapošljavanjima. Želim zahvaliti gradonačelniku što nas je prepoznao kao perspektivnu tvrtku te mojim zaposlenicama koje svojim radom omogućavaju da napredujemo iz dana u dan“, poručila je direktorica tvrtke Marija Čulo.


 

Važno je napomenuti i kako se ova tvrtka našla među osam finalista druge sezone projekta „Startaj Hrvatska“. Naime, nedavno je krenulo emitiranje emisija druge sezone ovog jedinstvenog projekta, što znači da gledatelji ponovno imaju priliku pratiti uzbudljive priče kandidata koji koračaju prema ostvarenju svojih poduzetničkih snova.


 

Ove godine prijavilo se više stotina malih poduzetnika i startupova, a odabrano je samo osam najboljih kandidata, među njima i vinkovački 7STARS tim.