HPD CIBALIA VINKOVCI NA KUTJEVAČKOM MARTINJU

0
379

KUTJEVAČKO MARTINJE

Kao i svake godine tako i ove planinari HPD Cibalia Vinkovci u svoj plan aktivnosti uvrstili su odlazak u na Kutjevačko Martinje i planinarenje po Krndiji.

Domaćini u Kutjevu HPD Vidim i TZ Kutjevo organizirali su na Trgu Graševine okrijepu dobrodošlicu za sve planinare koji su došli iz svih krajeva Lijepe naše i inozemstva.


Od domaćina bile su ponuđene četiri staze za hodanje, tako da je svatko po svojim mogućnostima mogao da uživa u planinarenju i šetanju po Krndiji u okolici Kutjeva.


Međutim, ova godina za naše društvo bila je posebna. Prvo je vlasnik OPG Krsnik iz Kutjeva pozvao našeg predsjednika da bude kum prilikom krštenja mošta u vino. Naravno da je poziv prihvaćen i u subotu 06.11.2021. imali smo prvog kuma na Kutjevačkom Martinju.


Da ova priča dobije sretan i nevjerojatnu kraj pobrinuli su se članovi HPD Cibalije koji su u velikom broju pohodili ovu lijepu manifestaciju. Ta informacija je bitna, jer društvo koje je sudjelovalo sa najviše članova na Kutjevačkom Martinju dobilo čast da daje kuma na glavnoj bini. Ove godine najbrojnije društvo je bili HPD Cibalia, što je za nas bila velika čast da dajemo kuma na ovako velikoj manifestaciji i još jednom smo lijepo promovirali sebe, svoj rad i svoj grad.


Mi dalje nastavljamo aktivno sa svojim radom, odlaskom na planinarenja, označavanjem planinarskih staza po Fruškoj Gori, a vi svi koje zanima rad i želite nam se priključiti, sve informacije možete dobiti na web stranici istaknuo je predsjednik Igor Nađ. https://www.hpdcibaliavinkovci.hr/