Župan Damir Dekanić donio odluku o provođenju nastave

0
648

Zaključak sastanka Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije održanog 08. studenog 2021. godine, vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić donio je Odluku o izmjeni Odluke o nastavku nastave po MODELU C – nastava na daljinu od 04. studenog 2021. godine.

Odluka se mijenja na način da školske ustanove, kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač od dana 10. studenog 2021. godine mogu same odrediti Model nastave po kojemu će učenici pohađati nastavu, uz obveznu prethodnu suglasnost Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije i Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Vukovarsko-srijemske županije.

Školske ustanove koje dobiju suglasnost Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, već od 10. studenog 2021. godine mogu primjenjivati odobreni Model nastave.

Sukladno pristiglim Zahtjevima osnovnih škola kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, učenici 39 škola od četvrtka 11. studenoga 2021. godine, se vraćaju na nastavu u školi – svi razredi MODEL A,  dok učenici dvije osnovne škole (Stari Jankovci i Slakovci) od 11. studenoga 2021. godine, vraćaju nastavu u školi  samo za razrednu nastavu, a predmetnu nastavu od 15.11.2021. godine.


 

Sve srednje škole kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač,  ovaj tjedan ostaju po MODELOM C – nastava na daljinu, a na redovnu nastavu u školi – MODEL A se vraćaju u ponedjeljak 15. studenoga 2021 godine.