Igor Balaš i Ema Midžić pobjednici prvenstva vinkovačkog teniskog kluba

0
69

VINKOVCINa terenima Teniskog kluba ‘’’Vinkovci’’ odigrano je prvenstvo kluba u kategoriji  +50 koje je okupilo 20 tenisača, te u kategoriji Open koje je okupilo 32 igrača.

U prvom polufinalu u kategoriji + 50,  Janko Brač je sa 6:1, 6:1 nadigrao Darka Mataka, dok je u drugom polufinalu Igor Balaš pobijedio Željka Perkovića sa 6:3, 6:2.

Nakon odličnih polufinalnih susreta gledali smo odlično finale između Igora Balaša i Janka Brača.

Prvi set je otišao na stranu Janka Brača sa 3:6, da bi drugi set dobio Igor Balaš sa  6:3 i otišlo se u treći odlučujući set koji se igrao do deset poena.U neizvjesnom trećem setu slavio je Igor Balaš sa 10:8, te tako osvojio naslov pobjednika kluba u kategoriji +50 godina.


U kategoriji Open u prvom polufinalu Zdenko Drmić je sa 2:6, 7:5, 10:4 pobijedio Antu Vukovića, dok je u drugom polufinalu Ema Midžić sa 7:6; 6:1 nadigrala Zorana Horvata.

U velikom finalu Ema Midžić je sa 7:5, 6:3 pobijedila Zdenka Drmića i osvojila naslon pobjednika u kategoriji Open.

Treće mjesto u ovoj kategoriji podijelili su Ante Vuković i Zoran Horvat.

Na fnalnoj večeri ova dva turnira uručene su nagrade za Ljetnu piramidu Teniskog kluba Vinkovci gdje je prvo mjesto osvojio Zdenko Drmić, druga je bila Ema Midžić, dok je treće mjesto osvojio Ante Vuković.


Nagrade najuspješnijima podijelili su Damir Čalić,voditelj turnira i Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.