Srijeda, 26 siječnja, 2022
0.2 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaPolitikaIvan Bosančić novi-stari gradonačelnik Vinkovaca, ostavio protukandidate bez drugog kruga

Ivan Bosančić novi-stari gradonačelnik Vinkovaca, ostavio protukandidate bez drugog kruga

Ivan Bosančić osvojio je drugi mandat

Nakon prebrojanih svih glasačkih listića, aktualni gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić (HDZ) pobijedio je s 58,97 posto glasova, a slijede Goran Kajkić (Most, Hrvatski suverenisti, Živi zid) sa 17,06 posto, a Davor Raić) 12,39 posto, a Tihomir Posavčić, kandidat skupine birača, 8,32 posto glasova.

„Najvažnije je da smo bili prepoznati u onome što smo radili u proteklom mandatu i dobili povjerenje naših sugrađana za budući mandat i što nam je pružena prilika raditi za naš grad. To je jedna velika odgovornost, ali i izazov. I moj zamjenik Josip i ja živimo i volimo naš grad, naše Vinkovce i vjerujem kako ćemo pravdati svaki glas koji su nam dali naši sugrađani. Hvala svim sugrađanima koji su izašli danas na birališta i hvala svima koji su sudjelovali u ovom izbornom procesu, čestitke i svim protukandidatima i onima koji će ući u Gradsko vijeće. Čestitka još jednom svima i idemo raditi za naše Vinkovci. Mislim kako je ovaj rezultat i pobjeda u prvom krugu rezultat svega onoga što smo radili u proteklom mandatu i to je za mene najvažnije. Pokazali smo srce za Vinkovce i to su u konačnici glasači i sugrađani i prepoznali, a nastavak projekata će sigurno biti u fokusu i u ovom mandatu i za mene i za Josipa”, poručuje Ivan Bosančić.

Lista HDZ-a, HSU-a, HSP-a, koju vodi Bosančić, osvojila je 48,96 %-50 posto glasova na izborima za Gradsko vijeće Vinkovaca.

Bosančić najavljuje već za danas nastavak posla na terenu sa svojim sugrađanima.

„Sutra idemo ponovno raditi za Vinkovce jer mi nismo zapravo niti stali, ovo je jedna obična radna nedjelja. Neki projekti su u tijeku, a što se tiče ovolikog povjerenja prema nama to se osjeti i u našem svakodnevnom boravku na ulicama i u komunikaciji s ljudima. Nismo niti sumnjali da imamo ovakvu ogromnu podršku. Idemo dalje u nove četiri godine za snažnije i bolje Vinkovce. Djela su bila bitna i mi smo spominjali u kampanji samo ono što smo radili, ako ste primijetili nismo spominjali niti protukandidate niti druge projekte nego samo ono što mi želimo za naše Vinkovce, ali naravno sada nakon izbora stojimo na raspolaganju i za svaku dobru ideju za napredak”, poručuje otvoren i dalje za suradnju prvi čovjek grada na Bosutu čijem se povratku u svakodnevnu rutinu najviše raduju supruga i djeca.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.