Izmjena radnog vremena upravnih poslova u PU Vinkovci i PP Vukovar trenutnim okolnostima epidemije

0

Foto: Ilustracija

Radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi u Vinkovcima i u Policijskoj postaji Vukovar izmijenjeno je uslijed trenutne epidemiološke situacije

Obavještavamo građane s područja Policijske postaje Vinkovci i Policijske postaje Vukovar kako je rad upravnih poslova u Policijskoj upravi u Vinkovcima i u Policijskoj postaji Vukovar prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Radno vrijeme upravnih poslova u tim ustrojstvenim jedinicama organizirano je u dvije smjene, te od ponedjeljka, 9. studenog, počinje primjena novog uredovnog vremena za građane.

Novo uredovno vrijeme za građane u sjedištu policijske uprave u Vinkovcima i u policijskoj postaji u Vukovaru:

7,30 – 20,00 sati (svakim radnim danom)

U vrijeme pauza od 10,30 do 11 sati i od 17 do 17,30 sati te u vrijeme dezinfekcije radnog prostora između smjena od 13,30 do 14 sati upravni poslovi neće primati stranke.

Napominjemo kako isprave čiji je rok važenja istekao u razdoblju proglašenja epidemije (od 11.03.2020. godine) i dalje vrijede. Osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, oružni listovi i iskaznice za strance vrijedit će do 30 dana od dana proglašenja kraja epidemije.