Kohorta prikuplja donacije i u Ukrajinu šalje legendarne zenge

0

Foto: Borovo hr

Kohorta poziva sve ljude dobroga srca da svojim donacijama pomognu u prikupljanju što više sredstava za što više pari vojničkih čizama za ukrajinske branitelje.

Kohorta Osijek oglasila se na svojoj Facebook stranici s ciljem pomoći ukrajinskim vojnicima:

“31 godinu kasnije povijest se ponavlja. Rat na istoku Europe nije podložan različitim tumačenjima. Kao i prije 31 godinu, jasno je tko je agresor, a tko žrtva. Ono što Hrvatima i svijetu danas predstavlja vukovarski Vodotoranj, Ukrajincima je danas kijevski televizijski toranj i Memorijalni centar Babin Jar – simbol stradanja, ali i herojske obrane! Kako je upravo Vodotoranj simbol koji se nalazi na vojničkim čizmama tvrtke Borovo, a našoj ukrajinskoj braći je za obranu potrebna sva moguća pomoć, Kohorta poziva sve vas ljude dobroga srca da svojim donacijama pomognete u prikupljanju što više sredstava za što više pari vojničkih čizama koje će put Ukrajine.

Tvrtka Borovo uključila se u akciju uz popust od 20%Sudbina Ukrajine je u rukama ukrajinskih branitelja, no Ukrajina i demokratske vrijednosti mogu se braniti i iz Hrvatske! Svima unaprijed hvala!”

Žiro račun na koji možete donirati sredstva za kupnju vojničkih čizama za ukrajinske branitelje:

Udruga građana “Kohorta Osijek”
HR5724840081101638217
RZBHHR2X
RAIFFEISENBANK AUSTRIA
Opis plaćanja: ZENGE ZA UKRAJINU