Nedjelja, 29 svibnja, 2022
15 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaZanimljivostiKuću su vam okupirali mravi, evo na koji način ih se riješiti,

Kuću su vam okupirali mravi, evo na koji način ih se riješiti,

Nekoliko godina zaredom u svibnju sam posipala oko mjesta gdje mravi ulaze u stan i već godinama sam mirna”, napisala je korisnica

Svi volimo uživati u lijepom vremenu, no s jačim zrakama sunca obično dolaze i brojni kukci poput dosadnih mušica ili mravi koji se najčešće nastane u kuhinji. Ako poput mnogih izbjegavate koristiti skupa i štetna komercijalna sredstva za ubijanje insekata, obožavatelji popularne ”kraljice čišćenja” Mrs. Hinch imaju rješenje koje će vas stajati samo nekoliko kuna.

Na Facebook grupi koja okuplja fanove gospođe Hinch jedna je korisnica napisala da sve što trebate da se riješite mrava vjerojatno već imate u svom kupaonskom ormariću, a riječ je o puderu u prahu.

Puder protiv mrava mi je jedno od dražih otkrića! Stvarno djeluje!” napisala je. Objasnila je i da ga je nekoliko godina zaredom u svibnju posipala oko mjesta gdje mravi ulaze u stan, a sada je nekoliko godina mirna. “Može se koristiti bilo kakav talk”, dodao je jedan korisnik. Treći je podijelio: “Ja pospem talk oko ulaznih vrata i djeluje!” A kako bi se na dulje vrijeme spriječio dolazak mrava, korisnici kažu da puder pospu i po pragovima i prozorskim daskama. “Otkad to radim, nemam problema s mravima!” komentirala je još jedna osoba.

Izvor: vecernji hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije