Mladenka ‘poludjela’ zbog skupe frizure i zabila se u auto svog frizera

0

Policija vodi istragu protiv nje zbog dva prekršajna djela. Policijski glasnogovornik nije mogao reći je li se žena tog dana ipak udala.

Njemačka mladenka, uoči svoga vjenčanja ovog vikenda, ljutnju zbog preskupe svadbene frizure pokazala je udarivši vozilo svog frizera, objavila je u nedjelju policija.

Najprije je razljućena 32-godišnjakinja izletjela iz frizerskog salona u gradu Hofu u južnoj pokrajini Bavarskoj, bez da je platila punu cijenu za frizuru, izvijestila je policija u nedjelju.

Potom se zabila u auto frizera.

Policija vodi istragu protiv nje zbog dva prekršajna djela. Policijski glasnogovornik nije mogao reći je li se žena tog dana ipak udala.

“Prekršaji nisu bili prepreka s policijske strane.”

Prema istrazi, žena je u subotu odbila platiti veću cijenu za svadbeni stajling. Umjesto toga, samo je bacila iznos za normalne frizure na pult i bijesna izjurila iz salona.

Nakon toga, prema svjedocima, žena s velom autom se zabila u drugi parkirani automobil ispred salona i potom pobjegla s mjesta nesreće.

Na temelju upečatljivog opisa osobe brzo je utvrđen identitet žene koja je skrivila nesreću, stoji u policijskom izvješću. Oštećeni automobil pripadao je frizeru.

Patrolno vozilo tog je dana otišlo do kuće ljutite mušterije kako bi obavilo očevid na njezinom automobilu piše 24 sata hr.