Mladići pozvali policiju: ‘Pomozite nam, dvije djevojke od nas traže s.ks’

0

Dvojica 18- godišnjih mladića obratila su se policijskoj patroli na autocesti A6 u okrugu Ansbach (Bavarska) s neobičnim zahtjevom.

Njih dvojica su u automobilu povezli dvije žene, koje su se, međutim, u vožnji ponašale krajnje nepristojno, piše Fenix.

U nedjelju navečer (19. lipnja 2022.) oko 22 sata na bezinskoj postaji i odmorištu “Frankenhöhe-Nord” na autocesti A6, dvojica 18-godišnjaka prišla su policijskoj patroli prometne policije Ansbach, koja se zatekla na licu mjesta.

U razgovoru s dužnosnicima, mladići su opisali neugodan incident: njih dvojica, koji su rođeni u Allgäuu, povezli su dvije žene svojim automobilom preko agencije za zajedničko korištenje automobila. Kada su 26-godišnjakinja iz Leipziga i 28-godišnjakinja, također iz Allgäua, sjele u auto, isprva su se napile.

No tu nije stalo, žene su se također skinule i “zatim se upustile u seksualne aktivnosti na stražnjem sjedalu”, kako to opisuje policija.

Zamolili su i vozača i suvozača da sudjeluju u seksualnim igrama.

“Muški dvojac nije bio oduševljen tom molbom”, piše u svom priopćenju inspektorat prometne policije Ansbach.

Mladići su se zato zaustavili na odmorištu i tamo se obratili policijskoj patroli. Kada su policajci potom pretražili oskudno odjevene žene i njihovu prtljagu, kod 26-godišnjakinje su pronašli vrećicu s nekoliko grama hašiša.

Zbog toga je protiv nje pokrenuta istraga zbog kršenja Zakona o narkoticima.