Modna revija ”Sveta Rita Fashion show ” zablistala punim sjajem 

0

Modna revija ”Sveta Rita Fashion show ” zablistala punim sjajem 

VINKOVCI-Udruženje manekena Loreena Vinkovci u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe ”Sveta Rita” Vinkovci organiziralo je po prvi puta modnu reviju u prostoru Doma za starije i nemoćne.

Na spektakularnoj modnoj  reviji  ”Sveta Rita Fashion show” prikazana je proljetna kolekcija uz sportski dio, što je upotpunilo modnu reviju.

-”Kako je ove godine 18 godina Udruženja manekena ”Loreena” Vinkovci, ovo je bila odlična prilika da se s jednom humanitarnom modnom revijom otvori proslava 18 godina rada Udruge”, rekao je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena ”Loreena” Vinkovci.

Kako svaka revija Udruženja manekena ”Loreena” Vinkovci ima posebne goste koji uvijek svojim kreacijama obogate modnu reviu , na ovoj reviji bile su članice Etno Udruge ”Vrijedne ruke” s malim iznenađenjem za sve posjetitelje.Naime kao članice Etno Udruge ”Vrijedne ruke” crvenim tepisonom prošetle su i žene iz Ukrajine koje su zbog rata došle u Hrvatsku.Za njih je bilo ovo nešto nesvakidašnje, jer prvi put bile na jednoj modnoj reviji. Svaki izlazak bio je popraćen velikim pljeskom velikog broja posjetitelja.

-Ponosni smo što smo za naše korisnike uspjeli organizirati jednu modnu reviju.Koliko je bilo lijepo, govori u prilog činjenica da i kad su se ugasila svjetla reflektora, korisnici su cijelo vrijeme pričali o modnoj reviji.Kad su doznali da se sprema modna revija, našim korisnicima iščekivanju modne revije, nije bilo kraja. U planu nam je puno toga za naše korisnike, posebno pripremamo za 22.5. kad je Dan našeg Doma za starije i nemoćne osobe ”Sveta Rita”. Ovim putem zahvaljujemo se Udruženju manekena ”Loreena” Vinkovci na organizaciji modne revije, rekla je Mateja Crnković, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe ”

Na reviji je bila prikazana odjeća vinkovačkih butika: s.Oliver, vjenčanice Nikolina, Amadeus, Mana, Duga, Kik, Benetton i Srednja strukovna škola Vinkovci koja je na reviju došla u kolekciji učeničkih radova za maturalne haljine.

Foto: Dražen Bota