Srijeda, 26 siječnja, 2022
0.2 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaZanimljivostiMuškarci koji ožene ovakve žene žive duže i sretniji su

Muškarci koji ožene ovakve žene žive duže i sretniji su

Jeste li ikad razmišljali da težina osobe može utjecati na razinu sreće u vezi?

Normalno je ne brinuti se o tome kako vaš partner ili partnerka izgledaju, ako vas razumiju, poštuju i vole, ali otkriveno je da muškarci koji ožene bucmaste žene žive duže.

Evo što kažu studije!

Koji je razlog da muškarci koji ožene bucmaste žene duže žive?

Kao što je gore već rečeno, nebitno je kako osoba izgleda, ako je cijenite zbog toga ko je i kako se ponaša s vama i onima oko vas. Znanstvenici, s druge strane, iznose nekoliko dodataka ovoj temi. Prema novoj studiji, muškarci koji su u vezama sa bucmastim ženama imaju tendenciju da se više smiju i budu bolji od muškaraca sa mršavijim partnerkama kada je u pitanju rješavanje problema.

Ista studija zaključila je da su žene s manjom težinom sklonije manje izražajnim osjećajima.

Argentinski list Nuevo Diario pripremio je članak na temelju rezultata studije koju su proveli liječnici Filemón Alvarado i Edgardo Morales s psihološkog odjela UNAM-a.

Prema istraživanju tima dvojice liječnika, muškarci koji ožene bucmaste žene deset su puta sretniji od muškaraca koji imaju mršavije partnere.

A svi već znamo da sretni ljudi žive duže. Studija je također pokazala da bucmaste žene imaju višu razinu razumijevanja i iščekivanja potreba svog partnera.

Posljednjih godina mnoge su se žene više fokusirale na karijeru, a manje na kuhanje, ali studija je zaključila da bucmaste žene radije kuhaju kako bi zadovoljile potrebe svog partnera.

Drugim riječima, taj višak kilograma je dodatni doprinos ljubavi i osjetljivosti. I svaka bi žena trebala imati samopouzdanja, bez obzira na njezinu težinu.

Tjelesni izgled nije najveće bogatstvo koje čovjek može imati, ali socijalna stigma nas često navodi da u to vjerujemo.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.