Subota, 1 listopada, 2022
14 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaOd ponedjeljka 10. svibnja svi učenici se vraćaju u školske klupe

Od ponedjeljka 10. svibnja svi učenici se vraćaju u školske klupe

Odlukama gradonačelnika Ivana Bosančića i vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, od ponedjeljka se svi učenici vraćaju u školske klupe.

ODLUKA O NAČINU ODRŽAVANJA NASTAVE U SVIM OSNOVNIM ŠKOLAMA NA PODRUČJU GRADA VINKOVACA

Nastava u svim osnovnim školama na području grada Vinkovaca počevši od dana 10. svibnja 2021. za sve učenike razredne i predmetne nastave (1. do 8. razreda) održavat će se prema modelu A (nastava u školi).

Odluka o nastavi u školi primjenjuje se do donošenja nove Odluke uslijed novih preporuka Ministarstva znanosti i obrazovanja, Stožera civilne zaštite i promijenjenih epidemioloških prilika.

Odlukama gradonačelnika Ivana Bosančića i vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, od ponedjeljka se svi učenici vraćaju u školske klupe.

“S obzirom na dnevni pad broja novooboljelih od infekcije koronavirusa i u suglasju sa Civilnim stožerom Vukovarsko-srijemske županije, gradonačelnik je potpisao Odluku kojom se sve škole kojima je osnivač Grad Vinkovci od ponedjeljka, 10. svibnja vraćaju redovitoj nastavi u učionici po modelu A kako bismo ovu školsku godinu mirno priveli kraju,” potvrdila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Andrea Vinković.

Također, kako saznajemo, jednako vrijedi i za sve škole kojim je osnivač Vukovarsko-srijemska županija čiji se učenici nakon gotovo mjesec dana konačno vraćaju nastavi u živo, u učionice.

Nastavna godina za sve učenike, osim maturanata, podsjećamo, treba završiti 18. lipnja.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije