Općinska narodna knjižnica Babina Greda, poklanja besplatnu člansku iskaznicu svim bebama rođenim u 2021 godini

0
Općinska narodna knjižnica Babina Greda, osnovana 2007. od strane Općine Babina Greda, nastavlja tradiciju čitaonica kao kulturno i informacijsko središte, ali i kao mjesto okupljanja. Jedna je od mlađih knjižnica na području Republike Hrvatske.
Knjižnica radi u adaptiranom prostoru, dijelu stare osnovne škole koji je prenamjenjen za potrebe narodne knjižnice. Prostor je opremljen suvremenom knjižničnom i ostalom opremom ukupne površine 343 m². U zgradi knjižnice, točnije u potkrovlju, nalazi se i višenamjenska dvorana s sedamdeset mjesta koja se koristi po potrebi za različite književne večeri, organiziranje tribina, predavanja i edukativnih radionica, sastanke i sl. Dvorana je opremljena projektorom, platnom i razglasom. U potkrovlju knjižnice nalaze se još tri prostorije: depo knjiga, igraonica i čajna kuhinja.
Može biti slika sljedećeg: tekst
Knjižnica svojim korisnicima nudi uslugu pristupa internetu putem 6 računala koji je za članove knjižnice besplatan (do sat vremena), a za ostale korisnike se naplaćuje po pristupačnoj cijeni.