Penzioner traži mladu, obrazovanu ženu kojoj će pokloniti kuću, stan i penziju – evo uvjeta

0

Foto: pixabqy

Svatko može objaviti oglas, ali rijetko tko može objaviti viralan oglas.

Usamljenost u post-pandemijskom svijetu ne zahvaća samo studente, već i penzionere jer je jedan spreman dati i penziju i stan i kuću mlađoj osobi koja ispunjava sve njegove uvjete.

Kako piše Telegraf.rs, nedavno je u Negotinu osvanuo oglas prema kojem penzioner traži mladu, “neinficiranu i mentalno zdravu” u rasponu od 30 do 50 godina, ali to nije sve.

Oglas je nasmijao mnoge.Foto: screenshot Facebook@retardirana Srbija via telegraf.rs


 

Poklanjam kuću, stan i penziju”, započinje oglas, nakon čega penzioner piše što traži od mlađe osobe koja želi postati nova vlasnica stana, kuće i penzije.

Koja je bez ikakvih obaveza prema nekima, za ljubav, seks, kućnu pomoć, rađanje djece!”, piše u oglasu.

Penzioner nastavlja da da se samo ozbiljne osobe jave telefonom jer nakon inicijalnog poziva slijedi i razgovor.

“Neinficirana i mentalno da bude zdrava”

Od uvjeta se još traži: da je obrazovana, najmanje srednja ili neka viša škola, do 60 kilograma težine, “neinficirana i mentalno da bude zdrava”, ne smije biti pušač, a nije poželjno ni da “pijanči”.

Osim toga, ova mlađa osoba mora uz sve to još voljeti “krevet, kuhinju, muziku i šetnju”. Na samom kraju oglasa, penzioner napominje da ovu osobu traži hitno i “da se ne šali”.

S obzirom na to da je oglas postao vrlo viralan, Facebook komentatorima nije dugo trebalo da uoče jednu zanimljivu stvar.

izvor: telegraf.rs