Policajci vinkovačke postaje pronašli laboratorij za proizvodnju droge

0

Fotografija: Ilustracija

Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru, osumnjičenom 43-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku.

Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci su, temeljem sudskog naloga, obavili pretragu doma i drugih prostorija, koje koristi 43-godišnji hrvatski državljanin.

U pretrazi su policijski službenici pronašli i oduzeli 46,54 grama marihuane, dvije ručno spravljene cigarete „joint“ ukupne težine 1,49 grama, 6 sjemenki biljke cannabis sativa, 136 komada tableta koje sadrže psihoaktivne tvari koje se nalaze na popisu droga Ministarstva zdravstva i opremu improviziranog laboratorija za proizvodnju marihuane.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru, osumnjičenom 43-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.