Povodom Međunarodnog dana žena policijski službenici darivali sugrađanke i kolegice

0

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su i ove godine darivali sugrađanke i kolegice s ciljem pružanja podrške jednakosti i ravnopravnosti žena u društvu.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su, kao i prethodnih godina, na prigodan način obilježili Međunarodni dan žena i ugodno iznenadili svoje sugrađanke i kolegice prigodnim znakom pažnje.

U pješačkoj zoni na Trgu bana Josipa Šokčevića u Vinkovcima policijski službenici Policijske postaje Vinkovci su, u suradnji s Gradom Vinkovci, darivali žene malim bočicama s porukama sadržaja podrške ženama te dijelili letke preventivnog projekta Ministarstva unutarnjih poslova „Lily“.

Policijski službenici Postaje granične policije Županja su, u suradnji s Vijećem za prevenciju kriminaliteta Grada Županje, cvijećem darivali sve vozačice u prometu koje su zaustavili u Ulici Veliki kraj u Županji.

Prigodnim darovima i cvijećem obradovali su svoje kolegice i načelnik Policijske uprave Ante Zovak, kao i drugi policijski službenici policijske uprave i policijskih postaja, a sve s ciljem ukazivanja na jednakost, ravnopravnost i dostignuća žena u društvu.