Pozivamo vas na prezentaciju “Naša bundeva i jabuka su zdrava hrana”

0

Promotivna kampanja „ DOMAĆE JE NAŠE“ .

Agro-klaster d.o.o. Vinkovci u suradnji sa Vukovarsko-srijemskom županijom i Turističkom zajednicom Vukovarsko-srijemske županije pokreće promotivnu kampanju pod nazivom „DOMAĆE JE NAŠE“ i porukom „Okusi najbolje“.

Svrha kampanje je promovirati  tradicionalne, domaće, slavonske i srijemske proizvode, upozoriti na potrebu mijenjanja prehrambenih navika te ukazati na pozitivne zdravstvene,  gospodarske i demografske efekte takvog, nazovimo ga lokalpatriotskog, pristupa vlastitoj prehrani. 

Cilj nam je dodatno potaknuti naše sumještane, ali i sve druge potencijalne kupce, na kupnju upravo tih proizvoda jer ćemo na taj način najefikasnije  pomoći našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i svim drugim, malim proizvođačima hrane, da ono što proizvedu lakše prodaju i da im trud kojeg ulažu jamči pristojnu egzistenciju.

Kampanju ćemo provoditi do kraja 2021. i tijekom 2022. godine, a ista podrazumijeva organizaciju različitih manifestacija, medijskih predstavljanja, oglašavanja putem jumbo plakata, društvenih mreža i drugih marketinških platformi.

U kampanju želimo aktivno uključiti općine, gradove, škole, vrtiće, medije, građane i sve one koji svojim angažmanom mogu doprinijeti realizaciji zacrtanih ciljeva.

 Kampanju započinjemo u petak, 05. studenog 2021. godine u Vinkovcima od 10-13 sati na Trg bana Josipa Šokčevića (ispred gimnazije) sa akcijom „Naša bundeva i jabuka su zdrava hrana“.

Program:

-prezentacija i promocija bundeve i jabuke i njihovih proizvoda

-predstavljanje najteže bundeve 674 kg i najduže bundeve 295 cm u  Republici

Hrvatskoj u 2021. godini sa „Jesenskog tovarničkog festivala“

-prigodna podjela sjemena

-degustacija proizvoda od bundeve i jabuke

-podjela najteže bundeve građanima

 Pozivamo Vas da nam se pridružite !