Nedjelja, 27 studenoga, 2022
5 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaProvalili u trgovinu i "poslužili" se tuđim automobilom, oštećena informativna ploča

Provalili u trgovinu i “poslužili” se tuđim automobilom, oštećena informativna ploča

Fotografija: Ilustracija

Protiv 18-godišnjaka i prema maloljetniku ce biti dostavljena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kaznena djela Teška krađa i Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari

Još u četvrtak 22. rujna 2022. godine u Ostrovu je provaljeno u trgovinu mješovite robe, odakle su odnijeti piće i novčani polog te je na mjestu događaja proveden očevid, a policijski službenici su identificirali i doveli u sumnju kao počinitelje tog delikta, 18-godišnjaka i maloljetnika.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da su obojica provalili u tu trgovinu i oštetili 50-godišnju vlasnicu tog tržnog obrta a da su prethodno neovlašteno uporabili tuđi osobni automobil  te će protiv 18-godišnjaka i prema maloljetniku biti nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kaznena djela Teška krađa i Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Ovlaštena osoba udruge koja je istaknula ploču će dostaviti odštetni zahtjev, a policijski službenici će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu

Preko vikenda, 23./24. rujna u Vukovaru, u ulici Josipa Jurja Strossmayera iščupana je i oštećena informativna ploča s porukama o pozitivnom društvenom životu, a policijski službenici su na mjestu događaja utvrdili činjenice o tom događaju te će se provesti izvidi.

Ovlaštena osoba udruge koja je istaknula ploču će dostaviti odštetni zahtjev, a policijski službenici će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije