Subota, 21 svibnja, 2022
18 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSportSve je spremno za 14.izdanje međunarodnog teniskog turnira ”Zaba Cup” u Vinkovcima

Sve je spremno za 14.izdanje međunarodnog teniskog turnira ”Zaba Cup” u Vinkovcima

Foto: Marta Dobrić

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba Vinkovci od 11. do 17. travnja održava se 14.međunarodni teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina pod nazivom ”Zaba Cup 2022.” pod pokroviteljstvom Zagrebačke banke, a u organizaciji Teniskog kluba ”Vinkovci”.

Ždrijeb glavnog turnira dječaka i djevojčica je na 64, od čega osam ulazi iz kvalifikacija, osam je pozivnica i dvije specijalne pozivnice.

Prvi nositelj turnira u kategoriji dječaka je Amir Škrijelj iz Bosne i Hercegovine koji je 68. na rang listi Tennis Europe do 14 godina, dok je prva nositeljica u kategoriji djevojčica Denisa Zoldakova, 75. na rang listi iz Češke.

Kad govorimo o hrvatskim predstavnicima, najbolje rangirana je Marta Dobrić, 133. na rang listi, dok je u kategoriji dječaka najbolje rangiran Jou-George Gnjidić koji je 155. na rang listi.

Prema riječima Domagoja Bubala, predsjednika Teniskog kluba Vinkovci, očekuje nas ove godine jaki turniri u obje kategorije, te je između ostologa rekao:

-Želim dobrodošlicu svim igračicama i igračima u našem klubu, a ovim putem pozivam sve ljubitelje tenisa u Vinkovcima, da u vrijeme turnira dođu i pogledaju odličan tenis.Svima sudionicima na  početku natjecanja, želim puno uspjeha i da najbolji osvoje prva mjesta.Ovo je ujedno jedna lijepa prilika da hrvatski igrači skupe što više bodova, pred turnire koji ih očekuju ove godine, rekao je Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.

Prvi susreti kvalifikacija igraju se u subotu, 8. travnja, dok glavni turnir počinje u ponedjeljak, 11. travnja.Finale u pojedinačnoj konkurenciji planirano je za nedjelju, 17.travnja, dok će se dan ranije 16.travnja održati finale parova.

Izvor Foto: Hrvoje Petek

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije