TROJAC AURELIJE PONOVNO NA POPISU U19 REPREZENTACIJE

0

Filip Josipović Foto: Slobodan Sandić

Na adresu Aurelije Futsal ponovno je došao poziv iz Hrvatskog nogometnog saveza. U pitanju su pozivi U19 reprezentacije Hrvatske u futsalu, a izbornik, Duje Maretić, odlučio je pozvati Filipa Josipovića, Josipa Horvat i Tina Ujevića za predstojeće izazove na Futsal Week turniru u Poreču.

Tin Ujević Foto: Slobodan Sandić

Mlada reprezentacija će se okupiti 17.lipnja te će u Poreču odigrati četiri pripremne utakmice. Hrvatska se nalazi u skupini A, zajedno s reprezentacijama Španjolske, Italije i Češke dok su u skupini B smještene reprezentacije Portugala, Poljske, Maroka i Ukrajine. Sigurno da će izabranici Duje Maretića imati sjajne provjere pred nadolazeći UEFA Futsal Euro koji se igra u rujnu u Poreču.

Josip Horvat Foto: Slobodan Sandić

Aurelia Futsal je istaknuta kao brojna akademija s izvrsnim radom, a već godinama njeni igrači čine okosnicu mlade reprezentacije. Potvrda kvalitetnog rada i kvalitete ovih mladih igrača došla je i prošlog mjeseca kada su se okitili naslovom državnog viceprvaka. Ne sumnjamo kako će igrači Aurelije, zajedno s ostatkom ekipe, pokazati svu raskoš svog talenta i ovoga puta u dresu reprezentacije.