Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
8.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaU Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ u Vinkovcima u 9 sati započela je...

U Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ u Vinkovcima u 9 sati započela je 2. sjednica Županijske skupštine

U TIJEKU 2. SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE

U Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ u Vinkovcima u 9 sati započela je 2. sjednica Županijske skupštine s dnevnim redom sastavljenom od većeg broja izvješća i nekoliko odluka. Tako će pred članovima skupštine biti Godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Vukovarsko-srijemske županije za 2020. godinu, Izvješće o poslovanju Uprave za ceste VSŽ za 2020. godinu kao i Godišnji izvještaj o izvršenju financijskog plana Uprave za ceste VSŽ za 2020. godinu.

Foto:VSŽ


 

Prema dnevnom redu slijede izvješća o radu i poslovanju za proteklu 2020. godinu: Opće županijske bolnice Vinkovci, Doma zdravlja Vinkovci, Doma zdravlja Vukovar, Doma zdravlja Županja, Zavoda za javno zdravstvo VSŽ, Zavoda za hitnu medicinu VSŽ, Doma za starije i nemoćne osobe Vinkovci, Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar, Doma za starije i nemoćne osobe Ilok, Centra za socijalnu skrb Vinkovci, Centra za socijalnu skrb Vukovar i Centra za socijalnu skrb Županja.

Uz navedena izvješća Županijskoj skupštini na usvajanje će biti predloženo i nekoliko odluka među kojima je Prijedlog odluke o prihvatu prava vlasništva na nekretnini k.o. Vinkovci, Prijedlog odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka i nezavisnih vijećnika zastupljenih u Županijskoj skupštini VSŽ za 2021. godinu kao i Prijedlozi odluke o izboru predsjednika i članova Odbora za Statut i Poslovnik, odluke o izboru predsjednika i članova Odbora za financije i proračun te odluke o osnivanju i izboru predsjednika i članova Odbora za priznanja.

Zasjedanje županijske skupštine bit će zaključeno aktualnim satom.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.