Srijeda, 6 srpnja, 2022
27 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaU jučerašnjim prometnim nesrećama su dvije osobe teže te jedna lakše tjelesno...

U jučerašnjim prometnim nesrećama su dvije osobe teže te jedna lakše tjelesno ozlijeđene

Fotografija: ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće, u jednoj (Vukovar) je nastupila samo materijalna šteta, dok su u dvije prometne nesreće (Županja i Babina Greda) dvije osobe teže, i u jednoj lakše (B.Greda), tjelesno ozlijeđene.

Sažeto izvješće o dvjema prometnim nesrećama:

Jučer, 25. svibnja u 10,35 sati, u Ulici J. J. Strossmayera, u Županji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđena pješakinja.

Naime, 60-godišnjak iz Županje upravljao osobnim automobilom županjskih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Ulice Josipa Jurja Strossmayera, a uslijed prekomjerne brzine kretanja nije na vrijeme uspio zaustaviti vozilo te je došlo do udara u pješakinju, također 60-godišnjakinju, koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. 60-godišnjakinja je, uslijed udara i pada na kolnik, teže ozlijeđena.

Također, jučer 25. svibnja oko 5 sati, na cesti između Babine Grede i Prkovaca, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama.

Vozač osobnog automobila, 23-godišnjak iz Babine Grede, upravljao osobnim automobilom županjskih registarskih oznaka trakom, te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega djelomično zahvaća prometnu traku za suprotan smjer kretanja i udara vozilom u dio poljoprivrednog traktora kojim je upravljao 45-godišnjak iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći 23-godišnjak je teže ozlijeđen, dok je 45-godišnji vozač traktora, također iz Babine Grede, lakše ozlijeđen.

Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid, kod sudionika nismo utvrdili prisutnost alkohola izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije