Subota, 21 svibnja, 2022
18 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSportU subotu 23. travnja održat će se 2. privlačka petica – utrka...

U subotu 23. travnja održat će se 2. privlačka petica – utrka na 5 kilometara

2.PRIVLAČKA PETICA

U subotu, 23. travnja 2022. održat će se 2. privlačka petica – utrka na 5 kilometara. Nakon uspješne prve Sportska udruga Privlaka organizirat će i ove godine rekreativnu utrku namijenjenu svim ljubiteljima trčanja.

Privlačka petica pravi je proljetni sportski događaj u mjestu kojim članovi Udruge nastoje potaknuti mještane na aktivno provođenje slobodnog vremena. Za razliku od prošle godine, ove sudionici mogu biti i izvan Privlake tako da vas pozivamo da zajedno s nama otrčite privlačku rutu. Ruta utrke ostaje ista baš kao i sami start i cilj koji su u centru mjesta. Ulicama Privlake po drugi puta će se vidjeti prizori trkača koji će startati u 11 sati.


Sportska udruga Privlaka ove godine očekuje veći broj trkača, ali i rušenje prošlogodišnjeg pobjedničkog vremena kojeg je postavio Matej Ugarković, prvi pobjednik Privlačke petice. On je do zlata došao završivši utrku za 19 minuta i 35 sekundi. Utrku ćete moći pronaći na štoperica.hr preko koje će biti vidljivi rezultati sudionika. Način prijave nalazi se na facebook stranici Sportska udruga Privlaka.

Prije utrke na 5 km održat će se i dječja utrka s početkom u 10 sati. Djeca se prijavljuju na dan utrke na zapisničkom stolu, a njihova dionica iznosi 500 m.

Uz utrku članovi Udruge pripremit će i prigodan popratni sadržaj koji će dodatno obogatiti sam događaj.

Dođite i otrčite zajedno s nama ulicama našeg djetinjstva poručila je Daria Bićanić, predsjednica Sportske udruge Privlaka

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije