Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

0

Foto: PU brodsko-posavska

Ozlijeđeni 28-godišnjak je prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, te su od istoga uzeti uzorci radi analize na prisutnost alkohola.

Na kolniku Sjeverne vezne ceste (1 km i 200 m, 1. dionice, kolnika državne ceste D-514), u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.


Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 28-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (nije koristio zaštitni sigurnosni pojas), zbog ne držanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu, udarivši u prometni znak i rasvjetni stup. U daljnjem kretanju je udario u još dva prometna znaka, smjerokazni stupić i drugi rasvjetni stup.
Također je u daljnjem nekontroliranom kretanju automobilom probio metalnu ogradu tvrtke iz Slavonskog Broda sa južne i zapadne strane, zaustavivši se na travnatoj površini raskrižja državne ceste D-514 i D-53.

U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško ozlijeđen, prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, te su od istoga uzeti uzorci radi analize na prisutnost alkohola.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika radi utvrđivanja svih okolnosti ove nesreće izvijestili su iz PU brodsko-posavske.