U sukobu mađih osoba u Vukovaru dvojica Nuštaraca teže ozlijeđena

0

Foto: Ilustracija pixabay

Protiv dvojice osumnjičenih je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28- i 20-godišnjakom, obojica iz Vukovara, povodom fizičkog sukoba nekoliko mlađih osoba u subotu, 9. travnja u 2,30 sati na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Županijskoj ulici u Vukovaru.

Nakon sukoba, liječničku pomoć u NMB Vukovar zatražili su 28- i 24-godišnjak, obojica iz Nuštra, gdje su im utvrđene teže ozljede.

Prilikom kriminalističkog istraživanja u prostorijama policijske postaje, 28-godišnjak iz Vukovara je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike radi čega mu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su 28- i 20-godišnjak, počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda te su, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.