Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
10.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaU Vinkovcima će studirati 80 studenata

U Vinkovcima će studirati 80 studenata

POČELI UPISI ZA STUDIJE DRVNE TEHNOLOGIJE I RAČUNARSTVA

Upisi u 1. godinu preddiplomskog stručnog studija Drvna tehnologija u Vinkovcima kojeg provodi Fakultet šumarstva i drvne tehnologije iz Zagreba, održani su proteklog tjedna i na prvom upisnom roku upisano je 17 studenata, ali budući da je broj studenata ograničen na 40, ostala su još 23 mjesta za upis na jesenskom roku.

Od prije 10-ak dana otvorena je mogućnost predupisa studenata preko portala https://www.postani-student.hr/, za upis na dislocirani preddiplomski stručni studij računarstva u Vinkovcima kojeg provodi Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija iz Osijeka, a nastava će se održavati u prostoru Tehničke škole Ruđera Boškovića u Vinkovcima.

Na jesenskom će roku ovaj studij moći upisati 40 studenata.

  • S prvom generacijom Studija računarstva i drugom generacijom Studija drvne tehnologije zadržavamo mlade ljude u Vukovarsko-srijemskoj županiji i pripremamo ih za tržište rada, tako da se već kroz praksu na studijima dokažu budućim poslodavcima – kaže direktor vinkovačkog Centra kompetencija, dr. sc. Ivan Ambroš, koji je bio uključen u pokretanje ovih dvaju studija koji će omogućiti studiranje bliže kući nego do sada.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.