Utorak, 7 prosinca, 2021
1.1 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSportU Vukovaru Jurica Dragun VPK isplivao norme za PH na 100 i...

U Vukovaru Jurica Dragun VPK isplivao norme za PH na 100 i 200 m prsno

Nakon dugo vremena natjecanje! 

Plivačice i plivači Vinkovačkog plivačkog kluba, u nedjelju 16.5.2021.g., su s velikim zadovoljstvom sudjelovali na dva kola Hrvatske plivačke lige. Plivale su se kategorije ml. kadeta, kadeta, ml. juniora, juniora i stariji. Nastupilo je 26 plivača Vpk među 5 slavonskih klubova sa 118 plivača.
Najviše se istaknuo Jurica Dragun  koji je svojim redovitim dolascima  na treninge ,velikim trudom i zalaganjem uspio isplivati norme za PH na 100 m i 200 m prsno, a na 100 m prsno čak uspio otplivati B  normu ml. seniora.
Naša velika nada je i Marko Polešćuk koji je blizu isplivavanja kadetskih normi na 100 m slobodno i 100 m leđno. Treneri koji su vodili plivače u Vukovar, Josip Gajčević i Zvonimir Pinter, uvidjeli su što još treba i koliko da bi se postigli zadani ciljevi do PH.
Nakon prva dva kola Hrvatske plivačke lige, plivači Vpk u kategoriji ml. kadeta i kadeta zauzeli su 1.mjesto, a plivačice 3. mjesto. Seniori su četvrti, a seniorke pete. 
Svi sudionici zajedno s trenerima, zadovoljni su postignutim i prikazanim uspjesima koji su opet rezultat temelja postavljenih u klubu od samog početka male škole preko svih uzrastnih kategorija do natjecateljskog pogona.
Čestitke svima i veselimo se sljedećim kolima Hrvatske plivačke lige!

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.