Učenici OŠ Vladimira Nazora, Vinkovci u Španjolskoj

0

Učenici OŠ Vladimira Nazora, Vinkovci u Španjolskoj u okviru Erasmus+ programa , dio učenika osmih razreda boravilo je na mobilnosti u Španjolskoj.

Prva je to mobilnost učenika u okviru ovog projekta. Učenici su u pratnji nastavnica boravili u gradu Ceuti. Bila je to prilika da se pobliže upoznaju s kulturom, gastronomijom, načinom života u Španjolskoj budući da su učenici boravili u obiteljima. Učenici su imali prilike pohađati nastavu i radionice zajedno sa svojim prijateljima domaćinima te se upoznati s njihovim načinom obrazovanja.

Slobodno vrijeme proveli su u obilasku obližnjih gradova Murcia i Alicante, te razgledavanju povijesnih i kulturnih znamenitosti kao i prirodnih ljepota. Katedrala Svete Marije iz 14.st, muzej Salzillo, prelijepi gradski trgovi, kazališta, kanjon De Almadenes, špilja La Serreta, plaža i nacionalni park Mar Menor samo su dio zanimljivosti koje su obišli.

Preostaje samo zaključiti da je putovanje bilo poučno, uzbudljivo i zanimljivo, te usvojena znanja prenijeti vršnjacima.

FOTOGALERIJA