Subota, 21 svibnja, 2022
16.3 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaVINKOVCI ĆE I UBUDUĆE BITI LIDER U POVLAĆENJU EU SREDSTAVA

VINKOVCI ĆE I UBUDUĆE BITI LIDER U POVLAĆENJU EU SREDSTAVA

VINKOVCI ĆE I UBUDUĆE BITI LIDER U POVLAĆENJU EU SREDSTAVA

U posjetu Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji danas je boravila ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak.

Na radnom sastanku s gradonačelnikom Ivanom Bosančićem, njegovim zamjenikom Josipom Romićem te pročelnicom Upravnog odjela za investicije, fondove Europske unije i imovinu Katarinom Vučić i direktoricom Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA Danijelom Slipčević, razgovarala je o aktualnim i nadolazećim projektnim aktivnostima i mogućnostima za naš grad.


„Vinkovci imaju punu potporu Vlade i Ministarstva pri provedbi važnih razvojnih i infrastrukturnih projekata te će naš grad i nadalje biti lider u povlačenju europskih sredstava na ovom području“, istaknuo je gradonačelnik Bosančić po završetku sastanka, uz napomenu kako je razgovor s ministricom bio vrlo konstruktivan.

Ministrica Tramišak prethodno je danas posjetila Županiju, gdje su predstavnici ministarstva u velikoj vijećnici održali radionicu pod nazivom „Predstavljanje prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021.-2027.“

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije