Vozačica je ulicama Vukovara počinila više prometnih prekršaja

0

Fotografija: ilustracija

51-godišnjakinja je upravljajući osobnim automobilom vukovarskim cestama u kratkom vremenskom razdoblju počinila više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici Policijske uprave Vukovarsko-srijemske su jučer 1. lipnja, a na temelju dojave kako je vozač osobnog automobila oštetio više drugih osobnih automobila, intervenirali u Vukovaru te su policijske ophodnje brzo pronašli to vozilo i identificirali osobu, odnosno, utvrdili smo da je tim vozilom upravljala 51-godišnja Vukovarka.

Policijski službenici su utvrdili da je 51-godišnja Vukovarka upravljala osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka kojim je oštetila 5 osobnih automobila i imovinu Nacionalne memorijalne bolnice u Vukovaru te su pritom lakše tjelesno ozlijeđena dva policijska službenika.

Završenim očevidom smo utvrdili da  je vozačica upravljala osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka, koji nije njezino vlasništvo, te je cestama Vukovara u kratkom vremenskom razdoblju počinila više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, nakon čega je u ulici Ivana Gundulića primjenom sredstava prisile spriječena u daljnjem činjenju prekršaja.

Vozačici je pružena liječnička pomoć u Nacionalnom memorijalnoj bolnici u Vukovaru kao i dvojici policijskih službenika, nakon čega je vozačica zadržana na daljnjem liječenju.

Policijska uprava vukovarska srijemska nastavlja sa kriminalističkim istraživanjem.