Vukovarka Biljana Krnjajić dobitnica ovogodišnje nagrade Vukovarsko-srijemske županije

0

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine u prigodi obilježavanja 30. obljetnice Dana Vukovarsko-srijemske županije i blagdana sv. Martina biskupa – zaštitnika Vukovarsko-srijemske županije u Iloku dodijeljena su godišnja priznanja Vukovarsko-srijemske županije i nagrade za životno djelo koje su bile vrhunac svečane sjednice Županijske skupštine. Nagrade su uručili Predsjednik Skupštine Milinković i župan Damir Dekanić.

Godišnja nagrada Vukovarsko-srijemske županije pripala je Biljani Krnjajić iz OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru za iznimna ostvarenja u području prosvjete.

Prošle jeseni Biljana je napredovala i u zvanje izvrsne savjetnice što je i najviši stupanj napredovanja odgojno-obrazovnih djelatnika. Dobitnica je nagrade za Najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike  čak tri puta i prestižne Nagrade „Ivan Filipović“ za 2022. godinu.

O Nagradi Vukovarsko-srijemske županije Biljana kaže:

„Zadovoljstvo mi je što ovo priznanje primam u godini kada županija slavi svoju 30. obljetnicu. Svi mi dolazimo iz različitih područja, ali svoje poslove nastojimo raditi odgovorno i najbolje što možemo. Svima iskreno zahvaljujem na ovoj nagradi, to je čast, ali i poticaj da nastavim raditi bolje, kreativnije i uspješnije jer samo tako mogu biti spremna na sve izazove, ali i da svojim primjerom potaknem ostale, posebno mlade, da daju sve od sebe. Volim svoj posao, zato ga i radim svim srcem te se potpuno dajem djeci. Radujem se budućim kreativnim učiteljima, knjižničarima, kreativnoj djeci, Posebno se radujem njihovoj energiji da svi zajedno puno ljepšim bojama oslikavamo sivilo stvarnosti“.