Nedjelja, 29 svibnja, 2022
15 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaZbog oštećenja cjevovoda na regionalnom vodovodu bez vode od 21 sat će...

Zbog oštećenja cjevovoda na regionalnom vodovodu bez vode od 21 sat će ostati Vinkovci i okolna naselja

Zbog oštećenja cjevovoda na regionalnom vodovodu bez vode su ostali korisnici na distribucijskom području VVK

Kao što smo izvijestili javnost u prethodnoj obavijesti, uslijed radova na krčenju kanala uz autoput Lipovac-Zagreb, neopreznim rukovanjem građevinskim strojem od strane izvođača radova, došlo je do oštećenja regionalnog vodoopskrbnog cjevovoda kojim se iz regionalnog vodocrpilišta u Sikirevcima opskrbljuje više od 100.000 stanovnika u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ekipe Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije odmah po dojavi izašle su na teren te pristupile sanaciji kvara. Trenutno se rade iskopi i stabilizacija terena kako bi se mogao utvrditi točan razmjer štete te pristupiti sanaciji cjevovoda.

Zbog kvara odmah su bez vode ostali korisnici u Babinoj Gredi, Bošnjacima, Posavskim Podgajcima, Gunji, Drenovcima, Rajevom Selu, Strošincima, Soljanima, Gradištu, Cerni, Šiškovcima, Rokovcima, Andrijaševcima, Slakovcima, Srijemskim Lazama, Komletincima, Privlaci, Jarmini, Gabošu, Markušici, Podrinju, Antinu, Tordincima, Korođu, Ostrovu te u Županji i Otoku.

Zbog smanjenog tlaka stanovi na višim katovima zgrada u Vinkovcima također su ostali bez vode. Od predvidivo 21 sat bez vode će ostati i grad Vinkovci te naselja Mirkovci, Nuštar, Marinci, Cerić, Ivankovo, Retkovci, Prkovci i Vođinci.

Radovi na sanaciji kvara trajat će cijelu noć te se nadamo kako ćemo tijekom sutrašnjeg dana uspostaviti normalnu vodoopskrbu u svim navedenim naseljima i gradovima izvijestili su iz VVK.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije