Nedjelja, 27 studenoga, 2022
5 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaŽupan Dekanić primio organizatore malonogometnog Turnira „Lapovci“

Župan Dekanić primio organizatore malonogometnog Turnira „Lapovci“

Župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić primio  je danas u svom uredu u Vinkovcima organizatore Zimskog malonogometnog turnira „Lapovci“.

Riječ je o jednoj vrijednoj i uigranoj ekipi koja ovaj Turnir organizira već nekih 27 godina i koji su od kvartovskog ovaj događaj doveli na međužupanijski nivo – rekao je Dekanić.


Riječ je, kaže, o vrlo lijepoj sportskoj priči koju ovi entuzijasti organiziraju s malo novca i puno truda.

-Pohvalio bih organizatore u svim njihovim nastojanjima kao i samu kvalitetu turnira koji iz godine u godinu donosi radost svim učesnicima – poručio je župan i dodao da u okviru mogućnosti stoji na raspolaganju za potporu organizacije ovog događaja i u budućnosti.


Na sastanku su uz župana Dekanića sudjelovali organizatori turnira Ivan ŠvaganovićIvica AnčićDarko Perić, te Nikola Jurković, predsjednik Saveza za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca.

-Turnir počinje 26. prosinca u malo „skraćenom obliku“, zbog aktualne epidemiološke situacije nažalost bez seniora, veterana i djevojaka, no mlađe kategorije će svakako nastupiti – pojasnio je Ivan Švaganović predsjednik malonogometnog Kluba „Lapovci“ i jedan od organizatora turnira.

Inače, na turniru se  očekuje sudjelovanje preko pedeset ekipa mlađih dobnih kategorija od „malaca“ do juniora, a turnir će završiti najkasnije do 05. siječnja.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije