Utorak, 15 lipnja, 2021
15.8 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaŽupanjski policajci i kolege iz županjskih moto/bicikl klubova se družili s građanima

Županjski policajci i kolege iz županjskih moto/bicikl klubova se družili s građanima

Fotografija: pu vukovarsko-srijemska

Županjski policajci i kolege iz županjskih moto/bicikl klubova se družili s građanima, dijelili prometne poklone te bili u koloni na „bicycle defileu“.

Slika


Proveli smo i taj divan 15. svibanj, kada smo uspješno i proveli preventivno edukativnu akciju “sigurno na dva kotača” . https://vukovarsko-srijemska-policija.gov.hr/vijesti/preventivno-edukativna-akcija-sigurno-na-dva-kotaca/19410

Sve je bilo u znaku epidemioloških obaveza, no i iznad očekivanja su bili naši događaji od tog dana.

Kako smo vam i rekli, prešli smo biciklima gotovih 50 kilometara kroz naša okolna mjesta i svi su bili na visini zadatka.

Družili smo se s našim građanima, uručili smo naše promidžbene artikle, davali smo savjete ali smo se i nasmijali mnogim dogodovštinama naših građana i to najviše s našim malim ljudima, djecom.

Zbog toga smatramo da je naša akcija uspjela te da će nam to biti poticaj za daljnju suradnju i razvijanje naših odnosa sa svim ljudima.

Naši prijatelji iz županjskih moto i bicikl klubova su bili izvanredni te su bili krajnje suradni sa svim građanima koje su posjetili naš događaj.

I ovaj puta smo bili zbog sigurnosti u prometu ali i zbog športa, makar i rekreativno i zbog ukupnog kulturnog značaja za promet te za naše opće kulturno ponašanje.

Hvala svima dobrim ljudima poručili su iz PU vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.