Bosančić: Podaci s terena kažu pobjeda u Vukovaru i na svim biračkim mjestima

0

Na praznik demokracije, kandidatu HDZ-a Ivanu Bosančiću, posebno je drago da su građani u tako velikom broju odlučili izaći na izbore, iskoristiti svoje pravo i sudjelovati u odlukama.

Prema prvoj izlaznoj anketi u V. izbornoj jedinici u kojoj je HDZ osvojio 8 mandata komentirao je novi saborski zastupnik i drugi na listi HDZ-a Ivan Bosančić.

“Ponosan sam na našu Županijsku organizaciju koja je prema prvim procjenama sudjelovala u najboljem rezultatu. Ako nam izlazne ankete daju osam mandata, to je bio naš cilj i mi smo iznimno zadovoljni. Sada kada izađu prvi neslužbeni rezultati, a podaci s terena govore da smo pobijedili gotovo na svim biračkim mjestima, ne možemo time biti nezadovoljni, još kada čujemo danas i da je pobjeda u Vukovaru, daje nam ponovno pravo reći da smo utvrda Hrvatske demokratske zajednice i nastavljamo ovim tempom uz vjetar u leđa na sljedećim izborima koji su pred nama od europskih, predsjedničkih pa sve do lokalnih gdje će se ponovno u svakom mjestu zaplaviti Vukovarsko-srijemska županija”, najavljuje v.d. predsjednika vukovarsko-srijemskog HDZ-a koji je prema svemu sudeći uspio revitalizirati županijski HDZ i privući veliki broj simpatizera stranke na krajnjem Istoku Hrvatske.