U subotu 27.4. održat će se 4. Privlačka petica

0

U subotu, 27.4.2024. godine, održat će se Privlačka petica, utrka na 5 km koju već četvrtu godinu zaredom organizira Sportska udruga Privlaka.

Privlaka ne staje, Privlaka je u formi pa tako i ove godine članovi Udruge organiziraju ovu utrku kojom započinju sportski događaji u selu. Četvrtu Privlačku peticu otvorit će djeca do 12 godina koja će u 15 sati krenuti sa svojom utrkom na 500 m. Najbržih troje djevojčica i dječaka u cilju će čekati personalizirane medalje koje je za ovu utrku osmislio Piksel, a iza ovog imena krije se još jedan kreativan Privlačanin.

Start utrke na 5 km na rasporedu je u 16 sati ispred Stare crkve, najljepšeg obilježja samog mjesta. Ruta Privlačke petice ista je kao i prijašnjih godina, a sve potrebne informacije oko rute i prijave na utrku možete saznati na FB stranici Sportska udruga Privlaka. Prijave su i dalje u tijeku na štoperica.hr.

Kao što priliči ovakvim događajima, i Privlačka petica će se održati u pratnji djelatnika MUP-a i volontera Crvenog križa koji će se pobrinuti za sigurnost svih sudionika utrke na čemu su članovi Udruge neizmjerno zahvalni.

Nakon utrke Sportska udruga Privlaka organizirat će prigodno druženje za sve trkače i posjetitelje.

Rezervirajte zadnju subotu u travnju za krug po Privlaci i dodajte ovu utrku na svoj popis istrčanih utrka, na rušenje osobnog rekorda ili istrčanih prvih 5 kilometara baš u Privlaci.