Brončana medalja i dvije državne norme za Jonu Renića Oršulića

0

BRONČANA MEDALJA I DVIJE DRŽAVNE NORME ZA JONU RENIĆA ORŠOLIĆA!!!

Zimske i snježne subote 2.12.2023., u Sisku se plivao 18. Sisak mali – Memorijal Miriana Vasilj, iznimno veliko i jako plivačko natjecanje na kojemu je nastupio 21 klub sa 603 natjecatelja i čak 2311 starteva! Svoje mjesto u sisačkom bazenu našlo je i 10 plivačica i plivača PK Orion, redom to su Jona Renić Oršolić, Filip Majko, Matej Majko, Rafael Kasić,  Ivan Dino Tomić, Ante Kraljević, Lovro Kraljević, Eva Jurčević, Petra Pavlović i Lana Babić.

Sretnom, ponosnom i raznježenom trenericu Mašu Pešec čine sva djeca PK Orion, a ovoga puta na plivačkom nebu neonskim sjajem zasjala je zvijezda našeg Jone Renića Oršolića.

Jonkili je na ovom natjecanju rasturio čak dvije kadetske državne norme u disciplinama 50 m prsno i 50 m slobodno te osvojim brončanu medalju na 50 m prsno! Time se pridružio svojim prijateljima Uni, Klari i Filipu koji već imaju norme te ova četvorka u veljači zasigurno ide na državno prvenstvo. Jako jako blizu odlasku je i naša Eva Jurčević, kojoj je na 50 m slobodno nedostajalo samo 2 desetinke sekunde do norme! Iako je Eva još uvijek mlađa kadetkinja, sigurni smo da će i ona uspjeti otići na kadetsko državno prvenstvo!